tuk tuks
Bedrijfsuitje in de Achterhoek
Bedrijfsuitje in de Achterhoek
groene tuk tuk

Bedrijfsuitje met een Thais tintje - Op pad met de elektrische Tuk Tuk in de Achterhoek

Combineer uw bedrijfsuitje met het moderne Tuk Tuk rijden. Wij hebben een prachtige route voor u klaar liggen en verzorgen aansluitend graag een heerlijke barbecue of buffet. Enthousiaste begeleiding, leuke activiteiten en heerlijk eten: de ingredienten voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Bij dit Bedrijfsuitje met een Thais tintje is inbegrepen:

 • Elektrisch TukTuk rijden (2 of 3 uur)
 • De mooiste route van de regio
 • Pech service
 • Een unieke groepsfoto (digitaal) als herinnering

Prijs: € 30,80 p.p. op basis van minimaal 4 personen en 2 uur rijden.

Bent u met meer of minder personen? Vraag naar een prijsopgave op maat!

De prijs van dit Bedrijfsuitje met een Thais tintje is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren
Fietsverhuur

Gezellig bedrijfsuitje in De Achterhoek

Combineer uw bedrijfsuitje met het moderne TukTuk rijden. Wij hebben een prachtige route voor u klaar liggen en verzorgen aansluitend graag een heerlijke barbecue of buffet. Enthousiaste begeleiding, leuke activiteiten en heerlijk eten: de ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Modern op de Tuk Tuk

U splitst zich (afhankelijk van groepsgrootte) in groepen op. Na een goede uitleg van de werking van de TukTuk (en een kleine rijvaardigheidstest voor de Tuk chauffeur) begint u aan de route van circa 30 kilometer waarbij u door het mooie Laren (Gelderland) rijdt, door het coulisselandschap van de Achterhoek en door meerdere plaatsjes komt. De bestuurder van de TukTuk dient in bezit te zijn van een geldig rijbewijs B behaald voor 2014 of een motorrijbewijs.

Wij zoeken uiteraard een van de mooiste routes voor u uit. De TukTuk is een bijzondere verschijning en een leuke ervaring samen met uw collega's. Uiteraard kunt u een drankje nuttigen bij de horeca waar u langs rijdt. U heeft ook voldoende tijd tussendoor om ergens even te stoppen. 

Onze Tuk Tuk's zijn zeer milieu vriendelijk. Wij beschikken namelijk over zero-emission elektrische limo Tuk Tuk's. Deze bieden naast de plaats van de chauffeur nog 6 plaatsen voor de passagiers en zijn ideaal voor rondritten. De TukTuk's zijn ook nog eens snel. Ze gaan 45 kilometer per uur!

Onze elektrische Limousine TukTuk’s zijn slecht weer volledig dicht te maken. Verder kunt u zelfs kiezen uit 4 kleuren TukTuk’s! Bijvoorbeeld Wit, rood, blauw en groen.

Horeca mogelijkheden

Wilt u uw bedrijfsuitje uitbreiden met eventueel een lunch of diner? Wij bieden u diverse mogelijkheden.

 • Barbecue € 27,25 p.p.
 • Buffetten € 28,35 p.p.
 • All-in Drank arrangement voor 4 uur € 25,85 p.p. (wijn, bier, fris, koffie, binnenlandse dranken)
 • Koffie met luxe gebak € 6,55 p.p.
 • Cake € 3,30 p.p.
 • 2 Kopjes koffie met cake € 8,25 p.p.
 • Borrelplank € 8,25 p.p.
 • Knabbels / chips € 2,75 p.p.
 • Lunch buffet / koffietafel vanaf € 19,25 p.p.

PV Kab Accountants & Belastingadviseurs
8
08 november 2022
gezellige middag met mooie tuk-tuk's. Mooie route en ruim de tijd om tussendoor nog wat te drinken.

Onze partner

Leuke bedrijfstuitjes voor elk budget

Wij bieden leuke bedrijfsuitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw activiteit

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Laren

Laren is een pittoresk dorp in Noord-Holland. Het heeft een sfeervol en gezellig dorpscentrum met smalle straatjes, authentieke huizen en aantrekkelijke winkels. Het dorp staat ook bekend om zijn luxe boetieks en winkels. De winkelstraten trekken bezoekers aan die op zoek zijn naar exclusieve mode en design. De Brink is een centraal plein in Laren, omgeven door bomen, gezellige terrassen en de Sint Jansbasiliek, een opvallende kerk. Het dorp heeft een rijke artistieke geschiedenis en heeft verschillende kunstgaleries en ateliers. Laren ligt in een groene omgeving met uitgestrekte heidevelden en bossen.

Bedrijfsuitjes Achterhoek maakt gebruik van cookies
Bedrijfsuitjes Achterhoek is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfsuitjes Achterhoek