Speler
Medewerker
Teamuitje
Bar
Airsoft terrein

Spannend groepsuitje in het Montferland - Airsoft op een unieke locatie

Beleef samen met een groep vrienden, familie of collega's een spannend groepsuitje in Didam. In Didam kunt u in het teams of tegen elkaar opnemen tijdens Airsoft. Maak er een onvergetelijk dag van!

Bij dit groepsuitje in het Montferland is inbegrepen:

Bij het standaard programma van duurt 2,5 uur krijgt u duidelijke veiligheidsinstructies, uitleg over het airsoftapparaat en over airsoft in het algemeen en maakt u gebruik van het huurpakket, bestaande uit:

 • Airsoftapparaat met onbeperkte BB's
 • Overall
 • Volledig gelaatsbeschermend masker
 • Tactisch vest
 • Handschoenen (indien gewenst)

Prijs: vanaf € 51,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

Indien gewenst kunnen we het programma nog uitbreiden met een ontvangst, lunch, diner, gezellige groepsbarbecue of lasergamen.

De prijs van dit spannende groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Een onvergetelijk groepsuitje

Bij de multifunctionele experience locatie wordt geloofd in beleving. Een beleving zult u maken van het moment dat u binnenloopt tot het moment dat u wegrijdt. Probeer na uitleg te hebben ontvangen van een medewerker uw tegenstanders zoveel mogelijk te raken, maar zorg ervoor dat uw tegenstanders niet de kans krijgen om u te raken. Over dit groepsuitje zal nog lang worden nagepraat.

Wat is Airsoft?

Airsoft is een (veldslag) simulatiesport waarbij verschillende teams -of personen het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Airsoft is een beetje te vergelijken met het alom bekende paintball, met het grote verschil dat er bij airsoft gebruik wordt gemaakt van exacte replica's van bestaande wapens en dat er niet met verfballetjes wordt geschoten.

Airsoft wordt gespeeld met plastic balletjes (biologisch afbreekbaar) van 6 mm gespeeld. De plastic balletjes worden ook wel BB's genoemd. De balletjes 'vliegen' verder en zijn veel accurater dan paintballs. Airsoft kan realisticher en tactischer worden gespeeld dan paintball. BB's laten geen verfvlek achter, daardoor is het lastiger om te zien of iemand is geraakt. Wanneer u op geschoten wordt, kunt u dit wel degelijk voelen en kan het soms pijn doen of een (flinke) blauwe plek achterlaten.

Het is een stoer uitje waar u samen met de groep nog lang over na zult praten.

Voor wie is Airsoft

Vanaf 18 jaar kan airsoft door iedereen worden gespeeld. U dient wel te beschikken over een basisconditie en niet gehinderd te worden door lichamelijke klachten. Airsoft wordt gespeeld in verschillende velden waarbij gebruik wordt gemaakt van geluid en licht. Wanneer men een historie van epilepsie heeft is het niet aan te raden om te airsoften. 

Airsoft is niet geheel zonder risico's. U wordt voorafgaand aan het spelen van airsoft voorzien van beschermende middelen om vitale lichaamsdelen te beschermen tegen de impact van de bb's (kleine kunststofballetjes). Mocht u zelf over beschermende kleding beschikken, dan mag u dit uiteraard meenemen en dragen tijdens airsoft. 

Onze partner

De airsoftlocatie in het Montferland

Multifunctionele experience locatie, voornamelijk gericht op airsoft, lasergame, adrenaline, shooter experience en sportiviteit die nėt even iets verder gaat. Zowel indoor- als outdoor faciliteiten en een "missie" om een spannende en onvergetelijke dag te verzorgen. Onze locatie beschikt over alle faciliteiten – van horeca tot comfortabele kleedruimten, vergaderzalen en ruime parkeergelegenheid. Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, workshops of vergaderingen, maar ook voor kinderfeestjes of familie-uitjes ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat is Airsoft?

Airsoft is een (veldslag) simulatiesport waarbij verschillende teams -of personen- het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Airsoft is een beetje te vergelijken met het alom bekende paintball, met het grote verschil dat er bij airsoft gebruik wordt gemaakt van exacte replica's van bestaande wapens en dat er niet met verfballetjes wordt geschoten. Het is een stoer uitje waar je samen met de groep nog lang over na zult praten.

Alle faciliteiten op 1 locatie

Bij ons zijn alle voorzieningen voorhanden. We kunnen zorgdragen voor lunch, diner, borrel, etc. Verder hebben we mogelijkheden om te douchen en is onze locatie van alle gemakken voorzien:

 • Geheel afgesloten eigen terrein (bewaakt)
 • Grote parkeerplaats
 • Kleedruimtes, heren en dames gescheiden
 • Douches
 • Afsluitbare lockers
 • Uitgebreide bar met eet-en drinkgelegenheid
 • Mooie staging area
 • Gratis Wifi
 • Buiten bbq's met overkapping
 • Betaalmogelijkheden: Pin en contant
 • En nog vele andere faciliteiten

Openingstijden

Het airsoft experience center is op onderstaande openingstijden geopend:

 • Woensdag: 12.00 - 17.00 uur
 • Donderdag t/m zondag: 9.30 - 17.30 uur

 

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Didam

Didam is een plaats in Montferland, Gelderland. Het ligt in een landelijke omgeving, omringd door groene velden en boerderijen. Dit biedt mogelijkheden voor rustige wandelingen of fietstochten in de natuur. Ondanks de bescheiden omvang heeft Didam een verscheidenheid aan winkels en boetieks, waardoor het aangenaam is om lokaal te winkelen. Voor diegenen die geĆÆnteresseerd zijn in lokale geschiedenis, heeft Didam een heemkundekring die zich bezighoudt met het behoud en de verspreiding van historische kennis.

Bedrijfsuitjes Achterhoek maakt gebruik van cookies
Bedrijfsuitjes Achterhoek is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfsuitjes Achterhoek