Kleiduif schieten
Kleiduif Schieten
Schieten Laser
Scorebord Bedrijfsuitje

Geweldig bedrijfsuitje op eigen locatie - Laser Kleiduifschieten

Een stoer bedrijfsuitje op eigen locatie, wie wilt dat nou niet? Gezellig met uw collega's Laser Kleiduifschieten. Wij zorgen voor enthousiaste begeleiding en houden de individuele score bij. U schiet met infraroodlicht op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Het leukste en stoerste bedrijfsuitje!

Bij het Laser Kleiduifschieten op locatie is inbegrepen:

 • Professionele en enthousiaste begeleiding
 • 1,5 uur gebruik van de Laser-kleiduiven
 • Aansprakelijkheidsverzekering

Prijs: € 27,50 p.p. bij een minimale deelname van 12 personen
De prijs is exclusief eventuele reiskosten

Bent u met minder personen? Vraag naar de mogelijkheden!

Optioneel erbij te boeken op de locatie in Laren (vanaf 20 personen):

 • Barbecue € 27,30 p.p.
 • Buffet €28,35 p.p.
 • All-in drankarrangement 4 uur €25,85 p.p.
 • Koffie met gebak €6,55 p.p.
 • Cake €3,30 p.p.
 • 2 kopjes koffie met cake €8,25 p.p.
 • Chips/Knabbels €2,75 p.p.
 • Lunch of koffietafel vanaf €19,25 p.p.

Bijzonderheden:
Wij beschikken over een outdoor set en een indoor set voor het Laser Kleiduifschieten. Dus bij slecht weer kan het bedrijfsuitje gewoon doorgaan.

De prijs voor dit stoere bedrijfsuitje met Laser Kleiduifschieten is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren
Fietsverhuur

Stoer bedrijfsuitje

Een stoer bedrijfsuitje op eigen locatie, wie wilt dat nou niet? Gezellig met uw collega's Laser Kleiduifschieten. Wij zorgen voor enthousiaste begeleiding en houden de individuele score bij. U schiet met infraroodlicht op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Het leukste en stoerste bedrijfsuitje!

De locatie van het Laser Kleiduifschieten

Maak kennis met de locatie in Laren, hét bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van buitengewone en onvergetelijke ervaringen. Of u nu op zoek bent naar een teambuildingactiviteit, een bedrijfsuitje of een speciale gelegenheid wilt vieren, wij staan voor u klaar om uw evenement in Laren tot een groot succes te maken.

Met het brede scala aan unieke en op maat gemaakte uitjes, zorgen we ervoor dat u en uw team een dag vol avontuur, plezier en samenhorigheid beleven. Er is voor ieder wat wils. Het professionele en enthousiaste team staat garant voor een naadloze organisatie en een onvergetelijke ervaring. We zorgen ervoor dat elk aspect van uw uitje tot in de puntjes is geregeld, van de planning tot de uitvoering, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van de dag.

Laser Kleiduifschieten

Laserkleiduifschieten is een spannende en duurzame variant van het traditionele kleiduifschieten. In plaats van echte hagelpatronen en kleiduiven, maakt deze activiteit gebruik van speciale lasergeweren en reflecterende kleiduiven. Bij laserkleiduifschieten wordt er met de lasergeweren gericht op de vliegende kleiduiven. De kleiduiven zijn uitgerust met reflecterende doelen, waardoor het laserlicht wordt gereflecteerd wanneer ze geraakt worden. Dit zorgt voor een realistische schietervaring, zonder het gebruik van echte munitie.

Een van de grote voordelen van laserkleiduifschieten is dat het veilig is voor zowel de deelnemers als het milieu. Er zijn geen schadelijke projectielen betrokken en er is geen terugslag bij het afvuren van het lasergeweer. Dit maakt het een geschikte activiteit voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Laserkleiduifschieten kan zowel binnen als buiten worden gespeeld, waardoor het flexibel is en geschikt voor verschillende locaties. Het is een populaire keuze voor bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten, omdat het competitief, interactief en leuk is voor iedereen die deelneemt.

Onze partner

Leuke bedrijfstuitjes voor elk budget

Wij bieden leuke bedrijfsuitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw activiteit

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Laren

Laren is een pittoresk dorp in Noord-Holland. Het heeft een sfeervol en gezellig dorpscentrum met smalle straatjes, authentieke huizen en aantrekkelijke winkels. Het dorp staat ook bekend om zijn luxe boetieks en winkels. De winkelstraten trekken bezoekers aan die op zoek zijn naar exclusieve mode en design. De Brink is een centraal plein in Laren, omgeven door bomen, gezellige terrassen en de Sint Jansbasiliek, een opvallende kerk. Het dorp heeft een rijke artistieke geschiedenis en heeft verschillende kunstgaleries en ateliers. Laren ligt in een groene omgeving met uitgestrekte heidevelden en bossen.

Bedrijfsuitjes Achterhoek maakt gebruik van cookies
Bedrijfsuitjes Achterhoek is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfsuitjes Achterhoek