E-choppers laren
e-choppers
e-choppers
Uniek bedrijfsuitje

Origineel bedrijfsuitje in de Achterhoek - E-chopper rijden met leuke route

Combineer uw personeelsuitje met E-chopper rijden! Een E-chopper is een stille, elektrische scooter met een stoere look. Geniet van de omgeving op de E-chopper met een mooie route die voor u is samengesteld. Heerlijk met collega's genieten van al het moois wat de Achterhoek te bieden heeft!

Bij dit originele bedrijfsuitje in de Achterhoek is inbegrepen:

 • E-chopper huur (2 of 3 uur)
 • Leuke route door een prachtige omgeving
 • Helm
 • Pechhulp
 • WA-verzekering

Prijs: Vanaf € 33,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen

Bijzonderheden:
Rijbewijs verplicht (auto, scooter/brommer of motor)

Helm verplicht (deze is inbegrepen)

Optioneel erbij te boeken op de locatie in Laren (vanaf 20 personen):

 • Barbecue € 27,30 p.p.
 • Buffet €28,35 p.p.
 • All-in drankarrangement 4 uur €25,85 p.p.
 • Koffie met gebak €6.55 p.p.
 • Cake €3,30 p.p.
 • 2 kopjes koffie met cake €8,25 p.p.
 • Chips/Knabbels €2,75 p.p.
 • Lunch of koffietafel vanaf €19,25 p.p.

De prijs van dit originele bedrijfsuitje in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren
Fietsverhuur

Gezellig personeelsuitje in de Achterhoek

Combineer uw personeelsuitje met E-chopper rijden! Gezellig met uw collega's de Achterhoek verkennen. Geniet van de omgeving en van de mooie E-chopper route die voor u is samengesteld. De route brengt u langs de mooiste plekken in de Achterhoek.

E-chopper rijden tijdens het personeelsuitje

E-chopper rijden is een moderne en milieuvriendelijke manier om te genieten van een avontuurlijke rit door prachtige landschappen. Een e-chopper is een elektrische scooter met een stoer en robuust uiterlijk, uitgerust met brede banden en een comfortabele zitplaats.

Wat e-chopper rijden zo speciaal maakt, is de combinatie van vrijheid, gemak en duurzaamheid. De elektrische motor van de e-chopper zorgt voor geruisloze en milieuvriendelijke ritten, zonder schadelijke uitstoot. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de omgeving terwijl u zich bewust bent van het verminderen van uw ecologische impact.

Het rijden op een e-chopper is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen met een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat. Met de e-chopper kunt u gemakkelijk lange afstanden afleggen en de prachtige omgeving verkennen. Of u nu kiest voor een landelijke route, een rit langs de kustlijn of door een schilderachtig dorpje, de e-chopper biedt u de vrijheid om op eigen tempo te genieten van het landschap.

De E-Choppers gaan 30 kilometer per uur dus een helm dragen, is verplicht!

De Achterhoek - Laren

De Achterhoek, inclusief het prachtige Laren, is een betoverend gebied gelegen in het oosten van Nederland. Deze regio staat bekend om zijn schilderachtige landschappen, idyllische dorpjes en rijke historie. 

Tijdens de e-chopper tocht vindt u er uitgestrekte weilanden, groene bossen, kabbelende beekjes en kronkelende rivieren. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers. Laren zelf heeft een sfeervol dorpscentrum met karakteristieke boerderijen en traditionele architectuur. Breng een bezoek aan kastelen zoals Kasteel Verwolde en geniet van de verhalen en prachtige interieurs die deze monumenten te bieden hebben.

Onze partner

Leuke bedrijfstuitjes voor elk budget

Wij bieden leuke bedrijfsuitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw activiteit

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Laren

Laren is een pittoresk dorp in Noord-Holland. Het heeft een sfeervol en gezellig dorpscentrum met smalle straatjes, authentieke huizen en aantrekkelijke winkels. Het dorp staat ook bekend om zijn luxe boetieks en winkels. De winkelstraten trekken bezoekers aan die op zoek zijn naar exclusieve mode en design. De Brink is een centraal plein in Laren, omgeven door bomen, gezellige terrassen en de Sint Jansbasiliek, een opvallende kerk. Het dorp heeft een rijke artistieke geschiedenis en heeft verschillende kunstgaleries en ateliers. Laren ligt in een groene omgeving met uitgestrekte heidevelden en bossen.

Bedrijfsuitjes Achterhoek maakt gebruik van cookies
Bedrijfsuitjes Achterhoek is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfsuitjes Achterhoek