Kanovaren in Borcluo
Kanovaren in Borcluo
Kanovaren in Borcluo
Kanovaren in Borcluo
E-choppers laren

Bedrijfsuitje vol Avontuur en Kanovaren in de Achterhoek!

Duik in een bedrijfsuitje boordevol avontuur en ontdek de schoonheid van de Achterhoek. Met dit bedrijfsuitje is het tijd om uw peddels te pakken en op een spannend kano-avontuur te gaan. Als u bij het eindpunt bent aangekomen kunt u bijvoorbeeld de reis vervolgen op een Solex, een skeltertrein of onze Amerikaanse Tandemcruisers. Dit avontuurlijke tochtje versterkt niet alleen de teamgeest, maar biedt ook een unieke kans om de banden binnen uw team te versterken.

Bij dit Bedrijfsuitje vol Avontuur en Kanovaren is inbegrepen:

  • Canadese kano 2 uur vanaf de locatie in Borculo
  • Optie tot het kanoen combineren met een andere activiteit

Prijs: vanaf € 45,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen
Plaatsen waar we kanotochten aanbieden zijn o.a.: Lochem, Almen, Klarenbeek, Deventer, Zutphen, Doetinchem, Rhenen, Veenendaal, Borculo, Doornenburg.

Bent u met minder personen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Per reservering wordt per trailer € 82,50 transportkosten gerekend

De prijs van dit bedrijfsuitje vol Avontuur en Kanovaren in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren
Fietsverhuur

Bedrijfsuitje vol Avontuur, Kanovaren in de Achterhoek!

Duik in een bedrijfsuitje boordevol avontuur en ontdek de schoonheid van de Achterhoek. Met dit speciale arrangement is het tijd om uw peddels te pakken en op een spannend avontuur te gaan. Als u weer aan wal bent, kunt u de reis vervolgen op een Solex, een skeltertrein of onze Tandems. Dit avontuurlijke tochtje zal niet alleen nog lang over nagepraat worden, het versterkt ook nog eens de teamgeest!

Het kanovaren combineren

De prachtige Canadese kano's nemen u moeiteloos mee tegen elke stroom in. Terwijl u door een adembenemend weidelandschap vaart, omgeven door groene oevers, wilde bloemen en af en toe een bos, kunt u heerlijk tot rust komen. Onderweg zijn er voldoende plekken om te pauzeren, een verfrissend drankje te drinken of te genieten van een sfeervolle picknick. 

Dit uitje geeft je de perfecte gelegenheid om het kanoën te combineren met een van onze andere unieke activiteiten. Bij aankomst op het eindpunt kunt u bijvoorbeeld uw avontuur voortzetten op een nostalgische Solex, een gezellige skeltertrein of onze stoere Amerikaanse Tandemcruisers. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om stroomafwaarts terug te peddelen naar het beginpunt.

Plaatsen waar we kanotochten aanbieden zijn o.a.: Lochem, Almen, Klarenbeek, Deventer, Zutphen, Doetinchem, Rhenen, Veenendaal, Borculo, Doornenburg.

Uitbreidingsmogelijkheden

Naast het avontuurlijke kanovaren, kunt u ook uit 1 van de onderstaande uitbreidingsmogelijkheden kiezen om de dag nog specialer te maken.

Laat u inspireren door de volgende opties:

  • 3 uur durende E-chopper tocht € 38,50 p.p.
  • 3 uur durende Elektrische scooter € 43,45 p.p.
  • 3 uur durende Elektrische step € 36,30 p.p.
  • 3 uur durende FatBike tocht € 36,30 p.p.
  • 3 uur durende Solextocht € 41,25 p.p.
  • 3 uur durende Tandemtocht € 14,85 p.p.
  • 3 uur durende Skeltertrein tocht € 14,60 p.p.

Onze partner

Leuke bedrijfstuitjes voor elk budget

Wij bieden leuke bedrijfsuitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw activiteit

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Borculo

Borculo

Bedrijfsuitjes Achterhoek maakt gebruik van cookies
Bedrijfsuitjes Achterhoek is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfsuitjes Achterhoek